Stockholm!

Godmorgon alla puddingar!
Idag drar vi till Stockholm, ska bli sjukt kul. Har tyvärr inga pengar till att köpa en massa grejer men jag ska fotografera en massa och så ska familjen hitta på något skojjigt! ;)

Nattinlägg

Har precis kommit hem från stan, filmen var hur bra som hällst! Jag tror även att jag blev lite kär i den där killen som spelade Peeta! Kommer nog inte att kunna skriva något mer förren Tisdag kväll om jag orkar :(
Men vi ses, Pöss

,

.

Hunger games

Idag blire att åka på bio och titta på Hunger games med familjen! Innan det så ska vi städa lite eftersom att det ska vara visning på huset idag, någon som är intresserad av att köpa ett hus? ;)
Skriver lite mer senare, kanske till och med blir en videoblogg. Men vi får se!

Vart är alla kommentarerna?

Visste ni att


 ♥ Jag har claourofobi - det betyder att jag är livrädd för clowner. Bara jag ser en bild på en clown börjar jag verkligen gråta! Nej usch för dom.

Jag överdriver ofta grejer - det är ofta så att jag kan göra en grej som inte är så viktig se ut som om det är hur viktigt som hälls. Det är en ovana jag har som jag inte är så förtjust i.

♥ Jag älskar action-filmer - Kan verkligen inte sluta titta på dom! Det är typ det bästa jag vet.

Kan inte spela fotboll - spelade det när jag var liten i flera år, men nu när jag spelar skuter jag snett och bollen flyger lite vart som hällst.

Jag hatar förändringar - när man har planerat någon så hatar jag när det plöttsligt blir ändringar!

Jag har lätt till att börja gråta -börjar lätt gråta över lite allt möjligt, vet faktiskt inte varför.

Har väldigt dåligt tålamod - Ännu en dålig ovana som jag inte vill ha! Kan inte vänta på saker utan vill ha grejer rätt så spontant.

Adidas bikini jag köpte

Lustigt

Dagen började bra! Köpte en ny bikini, ett skal till min nya mobil som jag ska få snart och hårband. Sedan så åkte vi och käkade pizza, Inte bra! När vi satt och käkade så berättade mamma att jag måste opereras om i höst, mitt ledband var inte helt så dom måste göra ett nytt till mig.




tjugosjätteapril

Ja jag vet, jag stavar jätte fint! Iaf imorgon ska jag få mina pengar och då ska jag köpa en bikini och sedan dra till Tip Top och käka! Skriver mer imorgon! ;)

Bumbis♥



Vart har alla kommentarer tagit vägen?:O

Svartvita porträttt




Sjuuk

Är hemma för att jag har ont i huvudet, usch inget kul! Ska ut och fotografera lite senare tror jag. :)

20:47

Har varit och tränat, sedan så var jag ute med pappa och hunden och fotade. Blev bra bilder! Någon som vet någon sida där man kan sälja sina bilder? :)
















Nytt i garderoben






Köpte en ny väst eftersom att jag fick så ont i min rygg av min förra väst. Västen kanske inte ser så snygg ut på bild, men den ser jäkligt skysst ut när man fått på den + att den är sjukt bekväm.

Sedan så köpte jag ett par nya ridstrumpor för 39:-

Seriehoppningen 2012

Hej, förlåt för att jag inte skrivit tidigare. Har haft fullt upp, först provred jag en häst och det gick ganska bra tyckte jag. Sedan var det seriehoppning. Det gick inte lika bra, det var idealhoppning och man skulle hoppa 4 finder på 20 sek. Det började bra! Men sedan på andra varvet glömde jag vilket av hindrena jag skulle hoppa så jag red emellan. Närj jag väl skulle i mål så var det perfekt tid ändå! Men precis framför målet så svänger hästen och jag måste rida på en stor volt.

Min tid blev 33 sek och jag fick 4 fel. Jag är verkligen besviken på mig själv. Men det får gå bättre nästa gång !;)

film-mys

Det var fullt på Arosfortet så tyvärr blev det inget där. Men vå åkte till pappas kontor, käkade lite och sedan åkte vi och hyrde några filmer! Så ikväll blire att sitta framför tv:n och chilla!

arkivbild

Arosfortet

Brorsan och jag hade lite tråkigt nu på morgonen så vi tänkte åka till arosfortet och stöka runt lite! Skriver mer när jag kommer tillbaka! ;)

You said I was hot? I´m on fire babe!

Nej förlåt för mitt lilla dampinlägg och förlåt för att jag inte skrev förren nu. Har varit och käkat och ridit i 3 timmar! (y)
Nu ska jag nog sätta mig och titta på film, imorgon blir det nog rätt så chill med att bara vara hemma och ta det lungt eftersom att på Söndag så händere grejer! ;)

Mobilbeslagarjävlar!

Dom tog min mobil! Nej usch, i skolan kom en lärare och ryckte mobilen ur min hando ch gick sedan iväg med den!? Och sen när man ska hämta den så ka det ju såklart vara typ över 100 pers som också ska hämta sina mobiler så då missar man nästan sin redlektion för att man ska stå och vänta medans de andra hämtar sina mobiler! Nej fy! Sånt gillar inte jag.

Thats tha shit

Har kommit hem efter träningen, gjorde illa min hand som jag brytit så har lite ont i den! Imorgon skulle bästa Ebba ha kommit hem till mig och sovit över men hon skulle ha morgon-fodringen så det gick inte. Men det får bli en annan helg! ;)

Jobbar på hög nivå

Muppar.

Ebba och Natalie springer runt som små muppar och faceraper mig

Här ska en fin rubrik stå

Idag så åkte jag till donken med Leon och Fredrik, efter det så åkte jag och tränade på Kristiansborg. Träningen gick bra, vi körde typ match hela tiden! ;)

Tisdag

Gick från stationen till skolan idag, var skönt att få en liten promenad på morgonen. Nu sitter min kompis Vilma och tror att någon har drunknat i toaletten eftersom att den suttit där hur länge som hällst. Hur ser era morgonar ut då? :)

Svar på tal

Vet att det inte blev något bra inlägg idag, ska fixa ett bättre imorgon. Är bara så himmla trött, men innan jag går och lägger mig hade jag tänkt att svara på en fråga jag fick under dagen!

Elle om Horses:
Känner du Sara jarlekrans?


Svar: Ja jag känner Sara Jarlekrans! :)

Trött

Dagen har varit bra, har redovisat svenskan men det gick inte så bra.

Hoppningen

Hoppningen gick ganska bra! Jag fick en häst jag aldrig ridit så det var lite läskigt. Men det gick bra, rev första hindret men klarade alla andra. Det var lite grejer jag skulle tänka på men jag tyckte att det gick bra ändå! :)

På den sista bilden med lappen så står det respons och vad man ska tänka på till nästa gång m.m. Alla förutom den sista bilden är tagna av pappa!





My Prince





Min lilla prins Hades! Tror inte ni sett honom förut här på bloggen så tänkte lägga upp en liten bild på honom som jag tog idag + så fick ni en liten bild på mig! Kommer även att komma lite fler bilder från ´självaste hoppningen! ;)


Horses

Mina kompisar ställde upp som "modeller" en kort stund innan de skulle rida fram. Så här får ni två bilder från ett utav mina projekt. Stallet



Right in your face

Martina om Svar på tal:
Men jisses lilla flicka, har du inget liv? Sitta och ödlsa tid på vad Alina och tydligen emma gör? So what om dom härmar? ALLA HÄRMAR lille vän, alla kan inte ha sitt egna sätt att göra finns ALLTID folk som gör likadant..

När du köper kläder det är samma sak fler har likadana kläder som dig, men det är inte samma sak eller hur?

Jisses flicka skaff dig ett liv istället stör du dig så mycket så var inte inne på deras och kolla då!
Föresten vågar du inte stå för vem du är? Har du en egen blogg? Gör du egna videos? Nä tänkte inte det så sluta bry dig så förbaskat!!!

Go Alina, kör på ditt race och bry dig inte om folk som inte har något liv som måste sitta inne och kommenetera andra för att dom ska må bättre..


Bra skrivet där Martina!;)

Tagga!

Idag så blir det hopptävling igen, det är del 2 av seriehoppningen. Är sjukt taggad och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra!


Bild från igår

Svar på tal

Anonym om Facebook:
vänta nu... vad är meningen med detta när ingen kommer gilla?:) ser hur du rakt av börjar kopiera sofia, sättet du gör dina videosar och nu en "fanpage"?:)

Hur många har du ens som följer? om du ska ha en fanpage är det väl klart att man ska ha ganska många besökare? annars är det väl ingen vits?;)


Svar: Jag skapade en "fanpage" för att jag gör ofta reklam för min blogg på min egen facebook och det kan uppfattas som jobbigt för andra som inte är intresserade. Så då gjorde jag en sida på facebook till min blogg för att de som är intresserade kan gilla och så får endast de se mina "reklamer". På det sättet gör man inte folk så irriterade, och detta är ej för att likna Sofia. Just nu har jag 5 som gillar om du undrade det men jag bryr mig inte om det är många eller inte som gillar, man får ta det som det är precis som du får göra!

Facebook & twitter

Har nu skaffat en facebook och en twitter-sida, gilla/följa? Klicka HÄR för facbook sidan annars klickar du här för att komma till min twitter-sida så klickar du HÄR ;)

Duktig flicka Jaow

Var typ ute i tre timmar och ränsade rabatter m.m ska nämligen ha visning på huset om någon vecka. Här får ni iaf lite bilder jag tog när jag ar ute.









Godmorgon

Tjena, idag blir det till att ränsa i trädgården. Ska nog ta en massa bilder också så ni får lite nya bilder att titta på! ;)

Fredag den 13:de

Idag är det Fredagen den 13:de April men det har gått ganska bra ändå!:) Red två ridpass idag och det gick ganska bra. Har fortfarande lite svårt med att rida öppet och göra skänkelvikningar men det går bättre!

Jag tror även att mina kompisar tog ett till hål i örat idag, har också tänkt att göra det ett tag. Men jag vet inte om jag ska göra det? Eller vad tycker ni?

Skolan

Sitter nu i skolan och ska snart gå till samlingen. Lite onödigt inlägg, men jag skriver mer sen när jag kommer hem!

Inteeeernät

Sorry för dålig uppdatering, har problem med internet. Men jag bloggar mer imorgon!<3

God natt alla

Nu blir det att gå och lägga sig, ska upp extra tidigt för pappa ska fixa en grej på min dator innan skolan börjar.

*skolan - Neeeeeeeeeej! Inte skola!

Ebba goes kasta kyckling

På lunchen idag så fick Ebba en lite halvgalen idé och ville kasta en kyckling på någon, och då ska hon klart kasta en kyckling på Emma! Och Emma skriker ju såklart så alla i matsalen tystnar och apploderar sedan. Höll seriöst på att garva ihjäl mig.

Ni är mina sötaste !:*

.

Movie

Jag och några till ska för skojs skulle göra en liten film. Om det nu blir av och det är okej för alla kanske jag lägger ut den när den är klar. Fast det kommer ju att ta ett tag att göra den:P

Swag, swag, swag on you

Har kommit hem efter att ha spelat match och sitter och redigerar lite bilder. Matchen gick sådär, det blev 3-1 till Köping men vi spelade sjukt bra ändå! ;)

Time to play it bitch

Sitter med wilma och väntar på att matchen ska börja. Bloggar mer när jag kommer hem!

Deal

Haha pappa och jag har slagit vad om att den som får Six-pack först får något från den andra. Om pappa vinner så måste jag ha mitt rum i ordning och dammsuga huset (mer än 200m2). Men om jag vinner så får jag 200 kr. Tyckte att det var ganska snålt men aja ;)


arkivbild

nionde april tvåtusentolv

Några bilder på en del av det jag fick på festen! :)









Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

chokolate

Haha sitter med en ansiktsmask i fejjan och läser lite bloggar... Tips på någon bra blogg?

Tillbaka

Är tillbaka från festen och stallet. Är nöjd med gårdagens kväll och tycker att det blev riktigt lyckat, efter att vi städat i lokalen så åkte jag till stallet och tog hand om Hades. Gick riktigt bra tills en unghingst slängde av sin ryttare när jag och några till hämtade in hästar. Hingsten skenade runt på Rocklunda och skrämde Hades lite så han gick in i mig. Som tur var så blev jag inte skadad! ;)

Bilder på det jag fick från festen kommer så fort jag tagit dom!





Bilder från festen





Förberedelser för fest

Svaren till frågestunden


Inte världens bästa på att redigera men det får duga! ;)

3 saker ni

... inte visste om mig:

Jag har komplex över min näsa - hatar verkligen formen på min näsa och stör mig på den hela tiden.

Jag är livrädd för mörker och clowner - har varit rädd sen jag var liten och kan verkligen inte ens titta på clowner på tv.

Jag hatar att sova med dörren stängd -  kan verkligen inte göra det, får panik.

Bilder från tävlingen
























Haha checka in hästens tunga! ;)

Frukost

Godmorgon, sitter just nu och äter lite frukost. Ska snart iväg och titta på hopptävling i Myrby och fotografera lite ;)

Talk that talk

Har varit ute och fotat lite idag igen så här får ni lite bilder











Vattendroppar

Hej, gjorde precis ett litet experiment och blev ganska nöjd. Så jag tänkte visa er hur jag gjorde så att ni också lär er! :)
Såhär blev mitt resultat och jag ska visa hur jag kom fram till det.



1. Ta två vita A4 papper och ställ upp dom mot varandra. Ta sedan två CD:skivor och ställ upp dom på de vita papprena. ( bild nedan ) Sedan är det bara att spruta lite vatten på den översta skivan och låta det rinna lite,  och sedan är det bara at fota!:)



Vid matbordet

Har precis ätit lunch och ska snart ut på vandring med pappa och kameran för att ta kort på olika djur i skogen. Jag tycker att min bror och pappa har lite konstiga tankar med tanke på vad dom diskuterade vid matbordet...

Elvin - Visste ni att hönor är kära i tuppar?
Pappa - Nej?
Elvin - Och visste ni att kycklingar kommer från hönor?
Pappa - Nej men är det sant??

ja...


Arkivbild

Ebbson & co

Imorgon drar jag och tittar på hopptävling när Ebba, Emma och Sofia tävlar. Tror jag ska ta lite bilder om det är okej för dom! Efter tävlingen så drar jag hem till Ebba och så fixar vi svaren till Frågestunden så passa på att fråga på nu! :)

http://fotoproffs.webblogg.se/2012/march/fragestund.html


ej fotograf till denna bild

Frukt/Grönsaks sallad

Jag hade tänkt att visa er ett recept på en ganska god frukt & grönsakssallad. Det första du behöver göra är då att tvätta händerna och ta fram detta:
1 Gurka
3 Kiwin
1 äpple
lite vindruvor

Skärbräda
Bunke att lägga allt i
kniv


1. Börja med att ta fram gurkan och hacka den i små, små bitar på valfritt sätt. Gurka är ganska ovanligt att ha i "frukt sallader" men vi andvänder det här för att man så få en mild och fräsch smak, om man inte vill det kan man klart hoppa över detta. Kan smaka lite konstigt för vissa som inte är vana.





2. Ta fram kiwina och dela dom på mitten, sedan så ska du ta bort allt skal och det kan bli lite svårt. Så jag föredrar att ni använder en stor sked och gräver ut självaste kiwin. Om det blir för svårt kan ni försöka skala av skalet! ;)
När ni gjort det så delar ni kiwin så att det blir mellanstora bitar, man kan även göra dom lite mindre om man vill det.






2. Under tiden man väntar på att kiwins saft ska rinna lite så tar man några röda vindruvor och sköljer av dom lite grann och häller sedan i dom i bunken med gurka. Och sedan har man även i kiwin.



3. Nu ska man ha i äpplet, man kan välja om man har med skal eller utan skal. Jag brukar blanda och denna gång blev det med skal. Precis som man gjorde med ´gurkan så hackar man äpplet i bitar och har sedan i det i bunken med det andra.





4. Nu är det bara dukningen kvar, till salladen så kan man dricka nästan vad som hällst. Men det jag tycker passar bäst är någon slags jordgubbssaft! :)


Godmorgon alla puddingar

Fotat

Var ute och fotade lite ...





Kaaaaaooos

Japp, just nu är det lite kaos på bloggen. Men ska fixa det! ;D

Svar

någon om .:
förlåt mig men det här var fördjäckligt asså! du kan inte sjunga, förstår inte hur du kan lägga upp en sånn här video på din blogg. snaka om att skämma ut sig totalt!
Svar: Japp det kanske är "fördjäckligt" men jag bryr mig inte så mycket! Jag tycker jag sjunger bra och det är väll ändå huvudsaken?? :P Och jag tycker inte det är pinsamt det är ju pinsamt för dom som tar sig tid och skriva detta, jag bryr mig inte vad folk tycker. Ni ville se när jag sjunger och nu har ni det! ;D

Min vecka

Run Forest, run!


Ja hejsvejs! Nu sticker jag ut och springer!

.



;)

Just ceep on smiling

Har varit ute och fotat lite egobilder och sitter nu och tittar på The Hills maraton. Ska försöka och ta mig ut och springa lite, men har ingen bra musik på min gamla telefon så kan bli lite tråkigt. Men ska försöka ta mig ut!

Jo någon som har lust att bli lite fotat? Söker en "modell" till mitt nya projekt: Motljus

.



På den tidigare bloggen jag hade ville ni höra mig sjunga, tyvärr så hann jag inte göra en video och visa er. Så här kommer den! ;)
Som sagt så är den inte så bra... glömde bort texten lite då och då.

Gomörron

Ja som sagt så ser ni att jag inte stavar så bra men just nu så bryr jag mig inte så mycket om det. Jag vet inte varför men jag är bara på ett jäkligt bra humör och känner för att gå ut och springa! Fast vi får se hur det blir med det :P

13 år



Min jätte fina musik i bakgrunden

Magnetröntgen

Var t uppsala som sagt för att kolla att allt var bra med handen, svaren får vi om typ en vecka. På vägen hem stannade vi och köpte tidig lunch till mig och så stannade vi och tog lite bilder på fåglar.









Födelsedags-barn

Ni som skrev tidigare att jag inte har bild bevis till besöksrekordet: Japp tyvärr så har jag ingen bild eftersom att min Prnt Scrn funkar inte ;)

Jo men som sagt så fyller jag 13 år idag! Hurra för mig! Familjen gav mig ett ridläger t sommaren i present och är super glad. Det ända va att jag var tvungen att vakna supertidigt för att åka till Uppsala för en Magnet röntgen.. :/

Besöksrekord!

.

Till stallet - Katrineholm



Kommentera gärna vad ni tycker och om jag ska prata eller säga något till nästa videoblogg! :)

Godmorgon

Har precis vaknat och lyssnar på lite musik, ska snart ta och äta frukost och sedan ut och fotografera! Senare så ska jag nog göra ett litet videoblogginlägg men vi får se. Men vad gör ni andra på en Måndag då?

Musiktips:
Liv och död - Maskinen
Live my life - Far east movement ft. Justin bieber
Drive by - Train

Blåmärke

Märkte nyss att jag hade typ världen största blåmärke på amren!:O

Tillbaka från Katrineholm

Är nu tillbaka från Katrineholm, har haft sjuk roligt och spelat en massa matcher. Fast näst sista matchen fick jag ett slag på min skadade arm och blev lite öm, så tränarna sa att jag inte fick spela sista matchen ! Det var synd. Men nu är jag tillbaka och tröttare än någonsin, vill vara gå och lägga mig. Men ännu en gång så ska jag påminna om Frågestunden, glöm inte den! Några kommentarer till och sedan spelar jag in svaren på en video!;)



RSS 2.0